Syysmaa-kuvakilpailu 6


Anu Holopaisen blogissa on parhaillaan käynnissä valokuvakilpailu aiheesta Syysmaa. Kannattaa osallistua, sillä Anu on luvannut palkita parhaat kuvat Syysmaa-sarjan kirjoilla!

Minä olen kuulkaa läpikotaisin syksyihminen. Kesällä makaan helteiden takia zombina talon varjoisimmassa nurkassa mörköjen kanssa, mutta heti, kun ilmat viilenevät ja lehdet puissa muuttuvat keltaisiksi, meikäläisen päässä syntyy uusia ideoita ja projekteja kuin sieniä. Joskus ne ovat hieman etanansyömiä ja ällöttäviä, mutta yhtä kaikki… Tähän aikaan vuodesta asioita tapahtuu. Lisäksi siitä on jo jonkin aikaa, kun olen ihan toden teolla päässyt leikkimään Gimpillä ja minulla oli muutama kuva, joista olin jo pitkään halunnut tehdä jotakin uutta ja ihmeellistä. Mahtavaa! Päätin lähestyä Syysmaa-teemaa niiden asioiden kautta, jotka tällä hetkellä päässäni mylläävät. Umbrovian kaukaista kuningaskuntaa on tullut mietittyä paljon, sekä ihmissusia. Korsetteja, silinterihattuja ja kohtalokkaita naisia ylisuurten aseiden kanssa. Näistä elementeistä syntyi oma ehdokkaani Syysmaa-kilpailuun:

Ylläoleva on toisin sanoen minun kilpailukuvani, oi despoottis-subjektiivinen tuomari.

Mutta ajatus lähti sen jälkeen hieman, öh, sanokaamme sivuraiteille. Huomasin, että tuossa kilpailukuvassa on aika paljon tyhjää tilaa. Siihen olisi voinut lykätä linnan, mutta minulla ei ollut sopivaa kuvaa arkistoissani. Sitten keksin, että ehkä siihen voisi kirjoittaa jotakin. Meemi! Hohoo! Minäpä teen kuvasta Kerjäläisprinsessa-aiheisen meemin. Tai huoneentaulun. Tai ehkä Umbrovian matkailumainoksen. No tässä ne joka tapauksessa ovat nekin. Kuvia klikkaamalla saatte ne näkymään isompina. Jos huvittaa, voitte jakaa niitä myös vapaasti eteenpäin.


6 thoughts on “Syysmaa-kuvakilpailu

Comments are closed.